Προσφορά μαθητών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ερυμάνθου

30/01/2026 | 18:11

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, οι μαθητές της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας προχώρησαν σε μια αξιέπαινη δράση, προσφέροντας φρέσκα λαχανικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ερυμάνθου. 

Τα λαχανικά καλλιεργήθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές στον σχολικό λαχανόκηπο, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων που στόχο έχουν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την καλλιέργεια αξιών όπως η συνεργασία και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα βιωματικής μάθησης, καθώς οι μαθητές είδαν στην πράξη τον καρπό της προσπάθειάς τους να μετατρέπεται σε στήριξη για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ερυμάνθου διέθεσε τα λαχανικά σε ωφελούμενες οικογένειες, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)