Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Νίκη στο τέλος για τη Βραζιλία, 1-0 το Περού

13/09/2023 | 09:59

 

 

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε η Βραζιλία να λυγίσει την αντίσταση του Περού και να πάρει τη νίκη με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Η Νότια Αμερική είναι η πρώτη ζώνη που ξεκινά την πορεία προς το Παγκόσμιο Κύπελλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, το πρώτο Μουντιάλ με 48 ομάδες.

Η «Σελεσέαο» νίκησε στο «Estadio Nacional» της Λίμα με γκολ στο 89ο λεπτό με χρυσό σκόρερ τον Μαρκίνιος. Ο κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν-Ζερμέν βρήκε δίχτυα με γυριστή κεφαλιά από τη γωνία της μικρής περιοχής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ. Να σημειωθεί ότι για το Περού έμεινε στον πάγκο ο νέος άσος της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς.

Στο μεταξύ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, αν και δεν είχε τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της, έκανε πάρτι στη Βολιβία και επικράτησε με 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Δεν πτοήθηκε η αλμπιτσελέστε από το υψόμετρο του Λα Παζ.

https://www.zougla.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους