Προφυλακίστηκε ο 30χρονος Ρουμάνος με το τσεκούρι – Επιτέθηκε σε ανήλικη και τη γιαγιά της στο Λάππα Αχαΐας

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Πατρών ο 30χρονος Ρουμάνος Ρομά, που επιτέθηκε με τσεκούρι τραυματίζοντας σοβαρά στο κεφάλι 7χρονη ομοεθνή του και στο χέρι την 45χρονη γιαγια της, σε καταυλισμό στο Λάππα Αχαΐας.

Ο δράστης που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε την Παρασκευή, ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Θυμίζουμε πως η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν ο άνδρας σε κατάσταση μέθης και αφού διαπληκτίστηκε με ομοεθνείς του για την καταβολή χρημάτων που προορίζονταν για τα έξοδο διαβίωσης στο χώρο, έφυγε από το χώρο και επέστρεψε κρατώντας τσεκούρι, επιτιθέμενος στην ανήλικη και την γιαγιά της.

Η 7χρονη νοσηλεύεται έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της, στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο΄Ρίου «Παναγία Βοήθεια», ενώ η 45χρονη που κινδύνεψε να «χάσει» το χέρι της λόγω των τραυμάτων που έφερε, υπεβλήθη σε συρραφή.

Ανθή Βούλγαρη: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

68ρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Τραμπ: Η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν σε «πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»

ΠΑΣΟΚ για βία στα Πανεπιστήμια: «Αντί σχεδίου, τσαλαβουτήματα αυταρχικού και αναποτελεσματικού βερμπαλισμού»