Προφυλακιστέος ο 63χρονος γιατρός της κατασκήνωσης στα Χανιά που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

06/08/2025 | 21:59

Προσωρινά κρατούμενο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας, τον 63χρονο γιατρό της παιδικής κατασκήνωσης, που κατηγορείται για  ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ο 63χρονος, μετά από περίπου 4 ώρες απολογίας, θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η πρώτη καταγγελία εις βάρος του 63χρονου έγινε από ένα 14χρονο κορίτσι και αφορούσε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, κατόπιν νέας καταγγελίας που έφτασε στα γραφεία της Εισαγγελίας το πρωί της Παρασκευής και η οποία αφορούσε αγόρι 11 ετών, ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 63χρονος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια όλων των εξετάσεων που γίνονται στο πλαίσιο ιατρικών πράξεων στην κατασκήνωση, παρίστανται πάντα και άλλα μέλη του προσωπικού της κατασκήνωσης.

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του

Πάτρα: Μαύρος καπνός πάνω από το Μπεγουλάκι – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (ΦΩΤΟ – ΝΕΟΤΕΡΑ)