Προφυλακιστέος ο 63χρονος γιατρός της κατασκήνωσης στα Χανιά που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

06/08/2025 | 21:59

Προσωρινά κρατούμενο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας, τον 63χρονο γιατρό της παιδικής κατασκήνωσης, που κατηγορείται για  ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ο 63χρονος, μετά από περίπου 4 ώρες απολογίας, θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η πρώτη καταγγελία εις βάρος του 63χρονου έγινε από ένα 14χρονο κορίτσι και αφορούσε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, κατόπιν νέας καταγγελίας που έφτασε στα γραφεία της Εισαγγελίας το πρωί της Παρασκευής και η οποία αφορούσε αγόρι 11 ετών, ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 63χρονος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια όλων των εξετάσεων που γίνονται στο πλαίσιο ιατρικών πράξεων στην κατασκήνωση, παρίστανται πάντα και άλλα μέλη του προσωπικού της κατασκήνωσης.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών