Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Μπορείς να χάσεις αλλά όχι με τέτοιο τρόπο, είναι απαράδεκτο»

08/06/2025 | 18:53

Μετά την ήττα της Εθνικής Ιταλίας από την Νορβηγία με 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το μέλλον του Σπαλέτι στον πάγκο των «σκουάντρα ατζούρα» είναι αβέβαιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι προκειμένου να συζητηθεί η πορεία που έχει χαράξει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας κι αν θα συνεχίσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν πραγματοποιηθεί το σημαντικό ραντεβού, ο Γκραβίνα παραχώρησε δηλώσεις για το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε η Ιταλία κόντρα στην Νορβηγία.

Ο ισχυρός άντρας της ιταλικής ομοσπονδίας, μάλιστα τόνισε πως είναι απαράδεκτο να χάσεις με αυτόν τον τρόπο και υπογράμμισε πως δεν μπορεί να διανοηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τη συμμετοχή της «σκουάντρα ατζούρα».

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο Γκραβίνα:

«Μπορείς να χάσεις από τη Νορβηγία, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Είναι απαράδεκτο.Η σεζόν έχει εξαντλήσει τα παιδιά και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο σαν κι αυτόν. Δεν μπορώ να σκεφτώ ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Ιταλία.»

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία, παραμένει χωρίς βαθμό στο Group I που βρίσκεται. Ο πρώτος του group θα πάρει το «εισιτήριο» για τα τελικά του Μουντιάλ.

Ο Μάικλ Ντάγκλας απολαμβάνει το τέλος της καριέρας του

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

ΗΠΑ: Ο Τραμπ λέει ότι η προθεσμία της 1ης Αυγούστου για τους δασμούς δεν θα αλλάξει

Ευάννα Ζουμπούρογλου: «Το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης μου ήθελα πολύ να τρώω τουρσί»

Ο γιος του Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μποταφόγκο

Γιόνας Βαλαντσιούνας για το μέλλον του: «Όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο»

Συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, κ. Δαμιανό

Κ. Χατζηδάκης για Λιβύη: Χρειάζεται αποφασιστικότητα σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο