Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Είμαστε σε επαφή με τον Πετρούσεφ»

16/08/2024 | 18:42

Ορθάνοιχτο άφησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Φιλίπ Πετρούσεφ στην ομάδα. Ο Νεμπόϊσα Τσόβιτς τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού.

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει συμφωνήσει. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Πετρούσεφ, για να δούμε αν θέλει να επιστρέψει. Εξέφρασε την επιθυμία του. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Ειδικά από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ επέστρεψε (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Ο Ολυμπιακός έχει άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει», επεσήμανε ο Νεμπόϊσα Τσόβιτς.

Πάντως, αυτό που προκύπτει από τον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του Βεζένκοβ και το οποίο τόνισαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την παρουσίαση του Βούλγαρου φόργουορντ είναι δεν θα γίνουν άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

sport-fm.gr

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου