Προαστικός: Το ταξίδι της ταλαιπωρίας – Μεγάλες καθυστερήσεις δρομολογίων και έντονες διαμαρτυρίες του κοινού για βαγόνια χωρίς εξαερισμό!

 

Εντονές οι διαμαρτυρίες πατρινών που χρησιμοποιούν τον προαστιακό για τις υπερβολικές καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στα δρομολόγια , αλλά και την κατάσταση εντός των βαγονιών.

Οπως καταγγέλλουν στο tempo24 οι καθυστερήσεις των δρομολογίων τείνουν να εξελιχθούν σε καθημερινό φαινόμενο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως μας ανέφερε συμπολίσσα που χθες η καθυστέρηση απογευματινού δρομολογίου, από τον Καστελλόκαμπο προς την Πάτρα έφθασε την μισή ώρα, “παίζουν με τα νεύρα μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά!

Ενώ καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν χθες και κατά την επαναλειτουργία των δρομολογίων προς την Κάτω Αχαΐα, όπου επιβέτες που είχαν προγραμματίσει να μεταβούν στις θάλασσες της περιοχής, χρειάστηκε να οπλιστούν με υπομονή, καθώς τα τρένα έφθαναν με μεγάλες καθυστερήσεις , σχεδόν ημιώρου.

Ομως οι επιβάτες δεν ενοχλούνται μόνο από την ασυνέπεια της εταιρείας Hellenic Train, που κάποτε υποσχόταν εκτέλεση δρομολογίων χωρίς καθυστέρηση λεπτού, αλλά και από την εξωφρενική αδιαφορία για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

“Ούτε τα ζώα δεν μεταφέρονται πλέον έτσι”, δήλωσε στο tempo24 επιβάτης που αποφάσισε χθες τις μεσημβρινές ώρες να μετακινηθεί με τον προαστιακό και μόνο στο νοσοκομείο δεν κατέληξε, λόγω της ένονης ζέστης. Τα παράθυρα ήταν κλειστά και στο βαγόνι δεν υπήρχε αιρ κοντίσιον, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και ο χώρος μεταβλήθηκε σε πραγματικό “φούρνο”.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»