Πρεμιέρα στην Stoiximan GBL χωρίς άγχος και με θετικό ντεμπούτο Νιλικίνα για τον Ολυμπιακό

05/10/2025 | 16:46

Πρεμιέρα με το δεξί και χωρίς άγχος για τον Ολυμπιακό στη φετινή Stoiximan GBL!

Οι πρωταθλητές, χωρίς τον Φουρνιέ, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας για λόγους ξεκούρασης, ουσιαστικά δυσκολεύτηκαν μόνο στην πρώτη περίοδο της εκτός έδρας αναμέτρησής του με το Μαρούσι, βρίσκοντας στη συνέχεια ρυθμό επιθετικά, φτιάχνοντας μεγάλες υπέρ τους διαφορές και παίρνοντας τελικά την άνετη νίκη με 100-81, στο ανακαινισμένο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» για τον Φρανκ Νιλικίνα, ο οποίος έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα και στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ενώ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε πολυφωνία όσον αφορά το σκοράρισμα, με όλους τους παίκτες της να συνεισφέρουν επιθετικά!

Ο Γάλλος γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 12 πόντους (3/5 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ σημαντικοί για τους νικητές ήταν επίσης οι Βεζένκοφ (15π), Γουόρντ (14π), Ντόρσεϊ (12π) και Πίτερς (11π). Από την άλλη, για το Μαρούσι ξεχώρισαν Μέικον (20π, 6 ασίστ), Ρέινολντς (15π, 7 ριμπ) και Γουίλιαμς (15π, 8 ριμπ).

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Dubai BC (10/10, 21:15), για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ενώ την επόμενη Κυριακή (12/10, 19:00) θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Από την άλλη, το Μαρούσι την ερχόμενη εβδομάδα θα δοκιμαστεί στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα.

sport-fm.gr

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν