Πρεμιέρα με «κουλούρια» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

15/06/2025 | 08:32

Οι δύο ομάδες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Όσκαρ Ουστάρι και ο Ελ Σενάβι με τρομερές επεμβάσεις διατήρησαν ανέπαφες τις εστίες τους.

Αλ Αχλί μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και αφού σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης, έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στο 43ο λεπτό.

Ο Τρεζεγκέ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ουστάρι, μάντεψε σωστά, έβγαλε το πενάλτι και απέκρουσε ξανά την κάκιστη επαναφορά του επιθετικού της Αλ Αχλί, με τη λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες, με 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ Μαϊάμι ισορρόπησε τον αγώνα και άρχισε να απειλεί την εστία του Ελ Σενάβι, με τον Λιονέλ Μέσι να χάνει την πιο σημαντική, αφού στο 65′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ξέμειναν από δυνάμεις και δεν κατόρθωσαν να φανούν απειλητικές, με το 0-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΑΑΔΕ: Διασταυρώσεις ακόμα και με λογαριασμούς νερού και ρεύματος

Άδωνις Γεωργιάδης: Στα Άνω Λιόσια σε μια 85χρονη η πρώτη δωρεάν διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον

Θεοδωρικάκος: «Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία» – Εντείνονται οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων

Ραγκούσης προς Πολάκη: «Αν αύριο γίνουμε κυβέρνηση, δεν θα μπορέσουμε να κρατικοποιήσουμε την εθνική τράπεζα»

Ιράν: «Δεν θέλουμε να επεκταθεί ο πόλεμος με το Ισραήλ σε γειτονικές χώρες εκτός αν μας αναγκάσουν»

“Κυριακή στο χωριό” με τον Πείρο στον Αλισσό

Πώς θα μειωθεί το στρες από τη δουλειά και πώς θα ευεργετηθείτε

Διαρρήκτες άρπαξαν 180.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα από σπίτι επιχειρηματία στα Πεύκα