Πουκάμισο: Το νέο trend του καλοκαιριού με hot συνδυασμούς

Τα πουκάμισα μπορεί να σου θυμίζουν χειμώνα όμως αυτό το καλοκαίρι φοριούνται πολύ. Ήδη σταρ του Χόλιγουντ και διάσημες τηλεπερσόνες τα έχουν υιοθετήσει για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Θεωρείται το νέο must have και μην πάει ο νους σας στο κλασσικό πουκάμισο, αλλά στο αέρινο που είναι το κατάλληλο γι αυτήν την εποχή.  Οι εμφανίσεις σου θα γίνουν stylish και κομψές και μπορείς να τις ‘’εμπλουτίσεις’’ με διάφορα λαμπερά αξεσουάρ.

Οι αγαπημένες σου fashionistas θα σου αποκαλύψουν τα πουκάμισα που φέτος το καλοκαίρι κάνουν θραύση και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να βρεις εκείνο που ταιριάζει απόλυτο στο στυλ σου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για την κομψότητά σου και το στυλ σου. Όσο για τα παπούτσια; Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αθλητικά σου, τις μπαλαρίνες σου, τις γόβες και τα πέδιλά σου μέχρι και τις εσπαντρίγιες σου! Είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείψει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Λινό πουκάμισο. Προτίμησε σε μπεζ ή γενικά nude χρώμα κι όχι μαύρο.

Κλασικό βαμβακερό. Είναι ένα πουκάμισο all time classic που το φοράς από το πρωί ως το βράδυ και αναλόγως με τα αξεσουάρ το κάνεις και πιο επίσημο.

Oversized. Το απόλυτο του καλοκαιριού. Ακόμη και στην παραλία μπορείς να το φορέσεις.

Μακρύ πουκάμισο-φόρεμα. Επέλεξε ένα τζιν και θα δεις πόσο πολύ θα σε βολέψει και θα το ευχαριστηθείς.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)