Πόθεν Έσχες: Αρχίζει η υποβολή δηλώσεων για το έτος 2024 στη νέα πλατφόρμα

20/11/2024 | 12:11

Διαθέσιμη, μέσω της νέας πλατφόρμας ΠΟΘΕΝ, www.pothen.gr  είναι η δυνατότητα υποβολής ετήσιων δηλώσεων για το έτος 2024 (χρήση 2023) από τους υπόχρεους.

Η υποβολή αρχικών δηλώσεων για έτη 2023 και 2024, πρόκειται να είναι διαθέσιμη τις προσεχείς ημέρες καθώς εκκρεμεί η αποστολή στοιχείων από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προς τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της νέας πλατφόρμας ΠΟΘΕΝ είναι ήδη διαθέσιμη η υποβολή ετήσιων δηλώσεων για το έτος 2023 (χρήση 2022). Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης είναι η 31.12.2024.

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα