Πότε αναμένονται οι αποφάσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

25/03/2020 | 10:51

 

Οι εμπλεκόμενες πλευρές επρόκειτο να στείλουν την Τρίτη ηλεκτρονικά τα υπομνήματά τους για την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΟΚ και Ξάνθης και να περιμένουν απόφαση από την 1η Απριλίου και μετά. Τι ζητούν Πανιώνιος και ΑΕΛ.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες το προεδρείο είχε δώσει σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Πανιώνιο) προθεσμία για υπομνήματα μέσω e-mails μέχρι χθες Τρίτη (στις 3 το μεσημέρι). Αυτό αφορά και στις δύο υποθέσεις. Και του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της και την ανάκληση του πιστοποιητικού της.

Σε σχέση με την ΑΕΛ έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες και με ένσταση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Ο Πανιώνιος έχει κινηθεί για το ζήτημα του μετοχολογίου της Ξάνθης και φαίνεται πως και και εκείνος και η ΑΕΛ επιζητούν τον υποβιβασμό των Ακριτών.

Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων οι ομάδες θα πρέπει να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου, κάτι που για να γίνει βέβαια πρέπει να είναι ανοιχτή η αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ, η οποία στην παρούσα φάση δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω κορονοϊού. Η ελληνική Ομοσπονδία έχει κλείσει όλες τις υπηρεσίες της έως και τα τέλη Μαρτίου και μετά θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση. Άρα λοιπόν στην καλύτερη των περιπτώσεων οι αποφάσεις αναμένονται από την 1η Απριλίου και μετά.

Πηγή: gazzetta.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες