Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Μπορεί οι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο

19/06/2025 | 22:44

Τόσο στον θεσμό των μουσικών βραβείων Mad όσο και στην τηλεοπτική παρουσία του Κώστα Τσουρού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του Open.

«Τα βραβεία Mad δεν τα θεώρησα ποτέ μουσικά βραβεία. Τα θεωρώ ένα καλλιτεχνικό event, γενικότερης μορφής καλλιτεχνικό event, το οποίο έχει να κάνει πολύ με το κοσμικό του κομμάτι και με την εικόνα” επισήμανε, αρχικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Είναι βραβεία, λοιπόν, κοσμικά. Μουσικά βραβεία σημαίνει ότι πρώτον τραγουδάμε ζωντανά και δεύτερον περικλείουμε όλες τις πλευρές και τα είδη του ελληνικού τραγουδιού», συμπλήρωσε ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Ο Κώστας Τσούρος είναι πολύ καλός ως παρουσιαστής, ακροβατεί και πολύ ωραία μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τώρα, από κει και πέρα ,θα φανεί στο χειροκρότημα. Γιατί οι εκπομπές δεν είναι μόνο ποιος είναι ο παρουσιαστής και πόσο πιστεύει το κανάλι σε μια εκπομπή. Έχουν να κάνει και με επιλογές συνεργατών. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο», υπογράμμισε, παράλληλα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι βρίσκουμε σέξι στον άλλον

Vegan παγωτό με δυο υλικά από τον Άκη Πετρετζίκη

Πάμελα Άντερσον: Με την τεχνολογία και τα φίλτρα, οι άνθρωποι γίνονται κάπως βαρετοί

Αρκούδα ζούσε με καπάκι γύρω από τον λαιμό της για δύο χρόνια

Τρία μπαχαρικά που αλληλεπιδρούν με φάρμακα

Μαρία Αναστασοπούλου: Προφανώς και θα αλλάξουμε πράγματα στην εκπομπή την επόμενη σεζόν

Ο Γ. Παπανδρέου στο Παγκόσμιο Φόρουμ Anna Lindh 2025 στα Τίρανα – Διάλογος για την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο

Με Άρη και Πανιώνιο η σεζόν 2025/26 του EuroCup!