Πώς πιάστηκε στα πράσα ο γιατρός-μαϊμού

26/10/2024 | 18:44

Ένας ηλικιωμένος στην Πρέβεζα δέχθηκε χθες το μεσημέρι ένα ύποπτο τηλεφώνημα από άγνωστο που ισχυρίστηκε ότι ήταν γιατρός. Ο άνδρας τον ενημέρωσε ότι η κόρη του είχε δήθεν σοβαρό ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα 10.000 ευρώ για χειρουργείο.

Ο ηλικιωμένος, όμως, κατάλαβε ότι επρόκειτο για την γνωστή τηλεφωνική απάτη που στήνουν οι επιτήδειοι και ειδοποίησε την αστυνομία. Ακολουθώντας τις οδηγίες των αστυνομικών, έκλεισε ραντεβού με τον δράστη για να του παραδώσει τα χρήματα. Όταν ο άντρας εμφανίστηκε για να τα παραλάβει, ως απεσταλμένος του γιατρού, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επιτόπου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 16.450 ευρώ, με 15.000 από αυτά να είναι κρυμμένα στο εσώρουχό του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΕΡΤ

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»

Ο Γιώργος Φλωρίδης διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με την ευρωπαϊκή εισαγγελία

Βουλή: Αίτημα από Α. Χαρίτση για δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

Με την ψήφο του αντιπροέδρου Βανς η Γερουσία ενέκρινε το «μεγάλο και ωραίο» φορολογικό νομοσχέδιο του προέδρου Τραμπ

Το Πολεμικό Ναυτικό αναγνώρισε την προσφορά της Περιφέρειας στην αναβίωση της Ναυτικής Εβδομάδας μέσω του Τάκη Αντωνόπουλου

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Μακρόν – Η πρώτη από την εισβολή στην Ουκρανία το 2022