Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου»

26/05/2023 | 09:35

 

Η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις φήμες περί παραίτησής της.

«Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα», είπε αρχικά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για «μια οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε».

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης», ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η ίδια ανέφερε ότι είναι λογικό να «ακούγονται κάποιες γκρίνιες εντός του κόμματος μετά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα».

https://www.zougla.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών