Πονοκέφαλος στην ΕΛ.ΑΣ. από διπλή συγκέντρωση ΠΟΑΣΥ και αντιεξουσιαστών

21/06/2017 | 11:26

Σε απαγόρευση των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγείλει για το απόγευμα της 29ης Ιουνίου οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων και ομάδα αντιεξουσιαστών στην πλατεία Κολωνακίου προσανατολίζεται η ηγεσία της Αστυνομίας.

Υπό το φόβο επεισοδίων, στελέχη της Κατεχάκη φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή των δύο εκδηλώσεων σε Εξάρχεια και Κολωνάκι, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Την ίδια ώρα, οι επικεφαλής της ΠΟΑΣΥ εμφανίζονται να εμμένουν στην απόφασή τους να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση και μάλιστα δημοσιοποίησαν την αφίσα-κάλεσμα με τίτλο «Ανοικτές και Ελεύθερες Πόλεις».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της