Πολύεδρο: Από το Σάββατο «Ο Χιόνης και τα ξωτικά»

13/12/2019 | 22:00

Ο Χιόνης και τα ξωτικά, είναι η διαδραστική, θεατρική παράσταση για παιδιά, όπου συνδυάζει, τα εντυπωσιακά κοστούμια, τις ερμηνείες, τα τραγούδια, το χορό με τα ακροβατικά των ξωτικών και το θεατρικό παιχνίδι!!!

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι μαγικά!!! Ο χιονάνθρωπος που μιλάει!!! Τα ξωτικά με τα δώρα !!! Τα παιδιά με τραγούδια, κάλαντα και παιχνίδι και… στο τέλος μια ακόμη έκπληξη !!! 

Παράλληλα θα κάνουμε facepainting με επαγγελματική βαλίτσα και χρώματα ειδικά για παιδιά, για να στολίσουμε με χιονονιφάδες, χριστουγεννιάτικα σχέδια και χιονάνθρωπους τα παιδάκια!!! 

Στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ (χώρος τεχνών και γραμμάτων), Κανακάρη 147, Πάτρα. Κάνετε τώρα την κράτηση σας στο 2610.277342, γιατί είναι περιορισμένος αριθμός θέσεων, για τις παραστάσεις: 

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. 

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Περιγραφή έργου: 

«Ο Χιόνης, είναι ένας χιονάνθρωπος με συναισθήματα! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι γεμάτα ανατροπές για εκείνον. Ενώ νομίζει ότι θα περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του και τα παιδιά που τον δημιούργησαν, τελικά, μένει μόνος… ή δε μένει μόνος;;; Αυτό θα το ανακαλύψετε μέσα στην παράσταση!!! 

Τα ξωτικά Συλφίδα και Μούργος, εμφανίζονται για να κάνουν τα πάντα άνω- κάτω… Τραγούδια και ακροβατικά, πειράγματα στα μικρά παιδιά και εκπλήξεις!!! 

Τις βασικές αποφάσεις, τις λαμβάνουν εκείνη την ώρα τα παιδιά – θεατές, όπου συμμετέχουν και καθορίζουν το τέλος του έργου. Επίσης, κατά τη διάρκεια αλλά στο τέλος, το θεατρικό παιχνίδι συνεχίζεται για τους μικρούς μας φίλους!!! » 

Η θεατρική παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι, ολοκληρώνεται με κάλαντα, τραγούδια, χορό και πολύ παιχνίδι !!! 

Σε κείμενο της δημοσιογράφου – συγγραφέως, Ελένης Βασιλοπούλου, με την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents!

Τραγούδια, χορευτικά, απίστευτες ατάκες και πολλά συναισθήματα μέσα από το θεατρικό έργο, το οποίο θα εξελιχθεί σε θεατρικό παιχνίδι!

Το έργο είναι διαδραστικό συνέχεια και με πολλά μηνύματα, όπως: Ποια είναι η σημασία των Χριστουγέννων αν δεν υπάρχει αγάπη; Μάλιστα τα ξωτικά λένε στον Χιόνη, «Τα δώρα είναι για να δωρίζονται με αγάπη και να κάνουν χαρούμενους αυτούς που τα λαμβάνουν» 

Μπορείτε αν θέλετε να συνδυάσετε με τις αγορές σας στο κέντρο της πόλης! Τα παιδιά θα είναι σε ασφαλή χώρο μαζί με τα ξωτικά και τον Χιόνη, τι άλλο θέλουν;;; Μόνο παιχνίδι και χαρά!!! 

προπώληση εισητηρίων στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ,  τηλ: 2610.277342

Κόστος: 5 ευρώ ανά άτομο! 

Κοστούμια: Ευχαριστούμε τη Βιοτεχνία Στολών Nikis Costumes – Νίκη Αντζουλάτου! 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά