Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων: Παραδόθηκαν βιβλία στο ΓΕΛ Ρίου και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μιντιλογλίου

25/01/2023 | 14:34

Παραδόθηκαν από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη  Πατρών στον  Εκπολιτιστικό  Σύλλογο Μιντιλογλίου «Ανάπτυξη-Πρόοδος» και στο  ΓΕΛ Ρίου, τα βιβλία που υπήρχαν στο παράρτημα του Αρκτικού διαμερίσματος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος  της δημιουργίας βιβλιοθηκών από τις δύο αυτές μονάδες.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υλοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, σχετική απόφαση του Πολιτιστικού Οργανισμού για την δωρεάν ενίσχυσή τους. 

Το πρακτικό της παραχώρησης υπεγράφη παρουσία της προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, της υποδιευθύντριας του ΓΕΛ Ρίου Ευαγγελίας Ροκανά, της προέδρου του εκπολιτιστικού Συλλόγου Μιντιλογλίου Ιωάννας Αντωνοπούλου και της  προϊσταμένης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών Κατερίνας Κούρου.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού με αφορμή την παράδοση των βιβλίων σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «με τη στήριξη του Οργανισμού δημιουργούνται δύο νέοι χώροι οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως βιβλιοθήκες. Τα τελευταία χρόνια ο Πολιτιστικός Οργανισμός  δημιουργεί και εμπλουτίζει βιβλιοθήκες οι οποίες λειτουργούν σε νέους χώρους, όπως αυτές στο Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών, στη Δομή Αστέγων και στο ΕΠΑΛ που λειτουργεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του  «Αγίου Στεφάνου».

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ