Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Καλαβρύτων: 48 εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

23/06/2025 | 22:11

Με συνολικά 48 εκδηλώσεις και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων, Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων ξεκινά τις επόμενες μέρες το φετινό «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Καλαβρύτων.

Οι εκδηλώσεις αφορούν σε συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις μαριονέτας, λαϊκές βραδιές και βραδιές παραδοσιακής μουσικής, παρουσιάσεις βιβλίων και έκθεση βιβλίου, αθλητικά τουρνουά, θέατρο Σκιών, πάρτι νεολαίας, κινηματογραφικές προβολές, παραστάσεις ταχυδακτυλουργών και πολλά άλλα που έχει ετοιμάσει το Τμήμα Τοπικής Ανάπτυξης, Πολιτιστικής, Αθλητικής και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καλαβρύτων.   

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο από το 2021 και μετά, σημαντικότερη στιγμή των καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Καλαβρύτων είναι η μεγάλη συναυλία στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821 στην Αγία Λαύρα, στο μοναδικό σ’ όλη τη χώρα Ηρώο για την Επανάσταση.

Μετά την περυσινή καθηλωτική παρουσία του μεγάλου συνθέτη μας Σταύρου Ξαρχάκου, φέτος στο Ηρώο, την Δευτέρα 11 Αυγούστου (9 μ.μ.), θα τραγουδήσειο Μάριος Φραγκούλης σε ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι.

 Ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τα τραγούδια που έχουμε όλοι λατρέψει. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχουν η Δήμητρα Σελεμίδου και ο Κωνσταντίνος Γιουρτσίδης.

Η συναυλία διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη της ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου «Αιγέας».

Ακολουθεί το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα τρων φετινών εκδηλώσεων: cul.kalavrita.gr

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Καλαβρύτων: 48 εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα