«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΥΕΘΑ και ΝΔ

08/03/2016 | 21:35

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ υπουργού Εθνικής Άμυνας και ΝΔ για το επιχειρησιακό σχέδιο του ΝΑΤΟ και για την αποστολή του στο Αιγαίο, που σκοπό έχει τη διακοπή των γραμμών που χρησιμοποιούν οι διακινητές προσφύγων και μεταναστών.

O υπεύθυνος του τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης, εξέφρασε την ανησυχία του για το χειρισμό ζωτικής σημασίας ζητημάτων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας:

«Ο κ. Καμμένος, μη έχοντας απαντήσεις για την ουσία κρίσιμων ζητημάτων, καταφεύγει σε προσωπικές αντεγκλήσεις. Υπογραμμίζουμε, λοιπόν, ότι μετά την τελευταία δήλωσή του, έχουμε πρόσθετους λόγους να ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για το πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χειρίζεται ζωτικής σημασίας ζητήματα για τη χώρα», επισήμανε στη γραπτή δήλωση του ο κ. Δαβάκης.

Απαντώντας, κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κάλεσαν τον κ. Δαβάκη «να συνεννοηθεί με τον πρόεδρο του κόμματός του», διαβεβαιώνοντας ότι «είναι πιο χρήσιμο από το να ενημερώνεται από τουρκικά non paper, που δεν γίνονται αποδεκτά ούτε καν σαν απόψεις από το ΝΑΤΟ».

Νέα μαρτυρία για τα σημάδια στην πλάτη του 10χρονου ΑμεΑ στην Πάτρα – «Τα είδαμε εντελώς τυχαία, ζητήσαμε χαρτί από γιατρό»

Πρωτοφανής επίθεση «τσαντάκηδων» σε γυναίκα στο Αγρίνιο – Την έσυραν με το μηχανάκι

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ηρώ Καριοφύλλη – «Κατάφερε να διακριθεί και να έχει άριστη επαγγελματική απόδοση»

Πιερία: Νεκρή 14χρονη που έπεσε από γέφυρα

Σία Αναγνωστοπούλου: «Επιτακτική ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης της Π.Ε.Ο. Πατρών- Πύργου, από Τσουκαλέικα έως Άραξο»

Σε “κίτρινο” συναγερμό και την Τετάρτη περιοχές της Δυτ. Ελλάδας – ΧΑΡΤΗΣ

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες

Καίριο πλήγμα για το τρωθέν πολιτικό σύστημα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ