Πολάκης για παραίτηση Τσίπρα: Καλές θάλασσες λοιπόν, με την 5η διάσπαση

06/10/2025 | 12:31

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, έπειτα από 16 χρόνια παρουσίας στη Βουλή ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την ίδρυση νέου κόμματος και λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σχολίασε την εν λόγω εξέλιξη με μια ανάρτηση πέντε σημείων.

Ο Πολάκης εύχεται «καλές θάλασσες» με αφορμή την ατάκα του πρώην πρωθυπουργού: «Και ίσως σύντομα να ταξιδέψουμε πάλι μαζί σε πιο όμορφες θάλασσες»  ενώ σημειώνει πως το «καράβι του ΣΥΡΙΖΑ τους έχει τους στόχους, έκανε και την πρόταση για την προοδευτική συνεργασία». Κατέληξε στο ότι «όλοι θα κριθούν στις πράξεις και όχι στις προθέσεις».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

1)Αρα η συζητηση δεν γινοταν «ερημην»

2)Καλες θαλασσες λοιπον …(με την 5η διασπαση ….)

3)Για να «συνταξιδεψουμε» και να ανατρεψουμε το καθεστως Μητσοτακη θέλει ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και γραμμη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ! Μονο ετσι πεφτει το καθεστως διαφθορας!

4)Το καραβι του ΣΥΡΙΖΑ τους εχει τους στοχους, εκανε και την προταση για την προοδευτικη συνεργασια.

5)ΟΛΟΙ θα κριθουν στις πραξεις ,οχι στις προθεσεις.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός