Ποιός πρόεδρος μεγάλης ομάδας θέλει να ανοίξει κανάλι;

02/07/2016 | 10:36

Ετοιμος να μπει στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο γνωστός εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», καταθέτει τον φάκελο της αίτησης για τηλεοπτική άδεια, με στόχο να ανοίξει νέο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας τους προσεχείς μήνες.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου (15:00), ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού και η ανακοίνωση των προεπιλεγέντων τηλεοπτικών σταθμών θα γίνει στις 14 Ιουλίου. Eτσι, μέχρι τότε είναι η προθεσμία για να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι αιτήσεις για χορήγηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε