Ποιός γνωστός Πατρινός κυκλοφορεί την παλιά Μερσέντες του σκηνοθέτη Γιώργου Τζαβέλα;

10/02/2017 | 22:27

Ο γνωστός σε όλους Γιώργος Τζαβέλλας σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Ελληνικού κινηματογράφου, θεατρικός συγγραφέας και στιχουργός, δημιουργός των περίφημων «Η κάλπικη Λίρα», “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», «Το σοφεράκι” κ.α, δεν θα μπορούσε βεβαίως ποτέ να φανταστεί ότι το αμάξι του θα το οδηγούσε χρόνια μετά ένα άλλο …σοφεράκι, Πατρινό.

Πρόκειται για τον οπερατέρ Σπήλιο Λαλιώτη ο οποίος βρίσκει παρατημένα παλιά αυτοκίνητα και τους ξαναδίνει ζωή. 

«Το αγόρασα από τον εγγονό του σε άθλια κατάσταση. Το είχε μέσα σε ένα γκαράζ. Το ξεκίνησα το 2012 και το έφτιαξα μέσα σε ένα χρόνο περίπου» λέει.

Δείτε  τη Mercedes του 1949 του Γιώργου Τζαβέλλα.

Πριν

Μετά

ΝΔ: Ιστορική απόφαση από το ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, παρά τα όσα έλεγαν «οι «συνταγματολόγοι της Βουλής»

Χουάντσο: «Δεν μου αρέσει να με παρουσιάζουν σπουδαίο επειδή έμεινα στην απονομή του Ολυμπιακού»

Big Brother: Νέες ισορροπίες και τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

ΠΑΣΟΚ: Η απόφαση του ΣτΕ δεν νομιμοποιεί το φιάσκο του νόμου Πιερρακάκη για τα πανεπιστήμια

Η ΕΣΗΕΠΗΝ για την απεργία της 12ης Ιουνίου

Την αναχαίτιση ρωσικού αεροσκάφους από δύο βρετανικά μαχητικά ανακοίνωσε η Πολωνία

ECDC: Ανησυχία για την έξαρση νέας μετάλλαξης του κορονοϊού στην Ευρώπη – «Η συχνότητα της Covid 19 μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες»

Γιορτή του Πατέρα 2025: Πότε πέφτει φέτος και ποιο είναι το νόημά της