Ποιο είναι το νέο “hot” ζευγάρι των media; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

02/01/2016 | 20:06

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μαζί και ερωτευμένοι. Αυτό μαρτυρούν τα τρυφερά στιγμιότυπα, που δημοσιεύονται σήμερα σε ΟΚ! και Hello, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσουν με προορισμό το Παρίσι στις 23 Δεκεμβρίου.

«Η γνωριμία τους κρατά από το 2012, τότε που ο Τζώνη Καλημέρης ήταν πρόεδρος της ΕΡΤ και η δημοσιογράφος παρουσίαζε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ωστόσο, ήρθαν κοντά αρκετό καιρό μετά τη συνεργασία τους. είναι μαζί από το Πάσχα του 2015», εξηγεί πρόσωπο στο περιοδικό ΟΚ!.

Στον σύμβουλο Τηλεοπτικού Περιεχομένου του Ομίλου Αντ1, μετά το διαζύγιό του από τη Μαρία Ιωάννου, δημοσιεύματα χωρίς υπόσταση είχαν «χρεώσει» ως συντρόφους τη Δήμητρα Ματσούκα και τη Φανή Χαλκιά.

egiphlangm568397735420c.jpg

oobfigaljj568397f231f8e.jpg

Πηγή: peoplegreece.com

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ