Ποινική δίωξη στον ψευδομουφτή της Κομοτηνής

11/03/2018 | 22:33

Ποινική δίωξη στον εκλεγμένο ψευδομουφτή της Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ, άσκησε ο Εισαγγελέας με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα ant1news.gr, η κατηγορία αυτή αφορά στη συμμετοχή του σε μια ισλαμική θρησκευτική εκδήλωση που έγινε το 2016, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται.

Ο ίδιος φαίνεται να δηλώνει πως παρακολούθησε την εκδήλωση ως προσκεκλημένος κάποιων μουσουλμάνων συναδέλφων του. «Πρέπει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους μας καλούν και μας έχουν ανάγκη», προσέθεσε ο Σερίφ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για αντίποινα από ελληνικής πλευράς, για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Πάντως για παρόμοιες υποθέσεις έχουν διωχθεί στο παρελθόν και “εκλεγμένοι” μουφτήδες της Ξάνθης.

 

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

68ρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Τραμπ: Η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν σε «πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»

ΠΑΣΟΚ για βία στα Πανεπιστήμια: «Αντί σχεδίου, τσαλαβουτήματα αυταρχικού και αναποτελεσματικού βερμπαλισμού»

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο πρώην ναζιστικό κολαστήριο του Μπούχενβαλντ