Ποιες Περιφέρειες μπαίνουν από Δευτέρα στο «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

21/09/2019 | 15:16

Στον “χορό” του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον II“ θα μπει την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια της Αττικής.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ μια μέρα μετά στις 26 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να υποβάλλονται αιτήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει μόνο να είναι σε εγρήγορση αλλά και να καταθέσουν πλήρεις φακέλους γιατί αν υπάρχουν ελλείψεις, το σύστημα θα απορρίπτει την αίτηση και θα εξετάζει την επόμενη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα αποτελεί η διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης από ενεργειακό επιθεωρητή, ο οποίος και θα εκδίδει το απαιτούμενο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Πάτρα: Κηδεύεται την Παρασκευή ο Γεράσιμος Κυριαζόπουλος

Έκλεισε ραντεβού στη 14χρονη μέσω TikTok και την παρέσυρε σπίτι του, όπου την βίασε μαζί με άλλους τρεις άνδρες – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Ουκρανία: Οκτώ νεκροί και δέκα τραυματίες από ρωσικά πλήγματα

Έφτασε στη Σεβίλη ο Αλμέιδα, παρoυσιάζεται την Τρίτη

Επιμελητήριο Αχαΐας: Προτάσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών επιχειρήσεων ύψους 23 εκ. ευρώ 

Ντιόγκο Ζότα: Φίλοι της Λίβερπουλ αφήνουν λουλούδια στο «Anfield» για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή

Στο “κίτρινο” περιοχές της Δυτ. Ελλάδας και την Παρασκευή – ΧΑΡΤΗΣ

Κούτρας Κωνσταντίνος:  Έγραψε το απόλυτο 20 στις πανελλαδικές!