«Ποδηλατοβόλτα στη Μεσσάτιδα» για καλό σκοπό!

26/03/2016 | 08:32

       Η περιβαλλοντική ομάδα του Γενικού Λυκείου Δεμενίκων Πατρών εντάσσοντας στο πρόγραμμα της την Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας,  διοργανώνει «Ποδηλατοβόλτα στη Μεσσάτιδα» την Κυριακή 27/3/2016 με ώρα εκίννησης 10.00 π,μ. από το Λύκειο με σκοπό την διάδοση, την προαγωγή και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/3/2016 και ώρα 9.30-13.30 στο σχολείο τους.

    Τέτοιες πρωτοβουλίες και δή σεαυτές τις ηληκιες υπηρετούν πανανθρώπινες αξίες αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, πολιτισμού μα πάνω απ΄όλα αγάπης στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

    Ευχόμαστε   το  παραδειγμα  των  μαθητών  του  Λυκείου   να βρει μιμητές.  

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

“Επιδημία” τροχαίων στην Πάτρα! Κι άλλο σε διασταύρωση – “καρμανιόλα”, τραυματίστηκε γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος οδηγός για το τροχαίο με θύμα τον Δημήτρη Λιόπετα – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Ερύμανθος: Συνταξιούχος αστυνομικός ο δράστης των πυροβολισμών, οδηγείται αύριο στον ανακριτή – Κτηματικές διαφορές το κίνητρο της επίθεσης

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση από στέγη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Πάτρα: Εξετράπη όχημα στην Πλαζ – Εγκλωβίστηκε οδηγός (ΦΩΤΟ)