“Πνίγηκαν” από τη δυσοσμία σε χωριό της δυτικής Αχαΐας – Τί είχαν πετάξει σε κάδο απορριμμάτων; Με μάσκες και … μάνικα τον καθάρισαν οι κάτοικοι!

Πάνε τώρα δύο ημέρες, που στο κέντρο του χωριού, υπήρχε με αφόρητη δυσοσμία. Οι κάτοικοι στο Γομοστό, εκτίμησαν ότι μπορεί να είναι κάποιο ψόφιο ζώο και άρχισαν να ψάχνουν. Οι τελευταίες ώρες, ήταν ανυπόφορες. Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Τελικά, τί ανακάλυψαν;

Άγνωστοι, είχαν πετάξει μέσα στον κάδο απορριμμάτων, εντόσθια από σφάγια και μάλιστα μεγάλη ποσότητα! «Τον κάδο δεν μπορούσες να τον πλησιάσεις…», μας μεταφέρουν οι κάτοικοι. Τί έκαναν; Φόρεσαν μάσκες, βούτηξαν και μια μάνικα και καθάρισαν τον κάδο που τόσο καιρό τους είχε «πνίξει». Δεν μπορεί για όλες τις περιπτώσεις να ευθύνεται η δημοτική αρχή. Ποιος ή ποιοι είχαν την… ιδέα να πετάξουν εκεί τα σφάγια, μέσα στο κέντρο του χωριού, μια ανάσα από τα σπίτια… Ο προβληματισμός έντονος.

Β.Α. 

Το tempo24 συμμετέχει στη νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στα ΜΜΕ

Καιρός: Παραμένει και σήμερα Πέμπτη η ζέστη

Watermelon Red nails: Το μανικιούρ του καλοκαιριού

Πώς το στρες σας στερεί τον ύπνο σας

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και τον Ρέιντερς

Γιώργος Κιμούλης: Με είχε παρασύρει η εξουσία του θιασάρχη – Έχω ξεπεράσει όρια, αλλά ξέρω να ζητάω συγγνώμη

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 13 Ιουνίου