Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Πάτρα

Με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού, χαιρετισμούς από τα παρόντα μέλη του ψηφοδελτίου, αλλά και στελέχη της τοπικής ΝΔ, καθώς και με την αισιοδοξία ότι στις 7 Ιουλίου μπορεί και η Αχαΐα να γίνει «μπλε» μετά από 42 χρόνια, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα, επί της οδού Αγίου Ανδρέου (και Γεροκωστοπούλου).

Τη συμμετοχή όλων στον εκλογικό αγώνα, μαζί με την παρότρυνση «ο καθένας να πείσει και έναν δικό του άνθρωπο για την ανάγκη ισχυρής αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας», ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Ανδρέας Μαζαράκης, που και από μικροφώνου εξέφρασε ευχαριστίες στα στελέχη που εθελοντικά έστησαν το εκλογικό κέντρο, τονίζοντας πως «οι ίδιοι ζήτησαν να μην αναφερθούν καν τα ονόματά τους».

Ο κ. Μαζαράκης επεσήμανε ότι για πρώτη φορά σε εκλογές, όλοι ξέρουν ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, ωστόσο το ζητούμενο είναι η ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ, προκειμένου «να αποφευχθούν άσχημα σενάρια για τη χώρα που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας που έδωσαν το παρών, ενώ ανακοινώθηκε ότι στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος, την Παρασκευή 5 Ιουλίου

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO