«Πληρώνει το NBA out και φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Ουίλιαμς Γκος»

14/07/2019 | 14:44

Tις βαλίτσες του για τις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, καθώς, αν και έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πειραιά, για να κυνηγήσει το…. όνειρο του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το Eurohoops.net, ο απόφοιτος του Gonzaga είναι πολύ πιθανό να βρει συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τις επόμενες ώρες. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πληρώσει το NBA out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας η ομάδα  του ΝΒΑ που αναμένεται να δώσει συμβόλαιο στον 24χρονο γκαρντ είναι οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Μορμόνοι» είχαν επιλέξει τον άλλοτε παίκτη της Παρτιζάν στο Νο.55 του ΝΒΑ Draft το 2017.

Πλέον στον Ολυμπιακό αναζητούν λύσεις για την κάλυψη του κενού του Αμερικανού, με τα πρώτα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι, όπως αυτό του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ φόρεσε την τελευταία διετία τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, με μέσο όρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 8.3 πόντους και 4.6 ασίστ.

Βέβαια, υπάρχει στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» και η προοπτική της παραμονής του Ουίλ Τσέρι στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Το αρωματικό βότανο που ενισχύει μνήμη και διάθεση – Προστατεύει και από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Τρίτο φιλικό για την ΑΕΚ, απέναντι στην Μπέερσοτ

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παναχαϊκή: “Λευκός καπνός” μετά τη συνάντηση Δρόσου-Ερασιτεχνικής – Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη για τις υψηλές θερμοκρασίες – Πιθανόν και 42 βαθμοί

Τεκμήριο ανά φορολογούμενο και όχι ανά επιχείρηση

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες διάρρηξης σε οικία με λεία 242.000 ευρώ

Μετρό Αθήνας: 30.000 επιβάτες το πρώτο βράδυ 24ωρης λειτουργίας