«Πιστεύω πως έχω χάσει δουλειά εξαιτίας των χειλιών μου»

05/05/2018 | 17:53

Η Ιωάννα Μπέλλα προκάλεσε ντόρο με τη συμμετοχή της στο Survivor που δεν έγινε ποτέ! Η όμορφη μελαχρινή που μεγάλωσε στην Βέροια, από πρώην αθλήτρια του βόλεϊ βρέθηκε, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που την καθήλωσε στο κρεβάτι και την ανάγκασε να χάσει τις Πανελλήνιες, να σπουδάζει αισθητικός στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα ινστιτούτων αισθητικής.

Η Σάσα Σταμάτη την συνάντησε στη Μύκονο και η Ιωάννα Μπέλλα δήλωσε πως δεν μετάνιωσε καθόλου που δεν μπήκε στο Survivor γιατί έκανε άλλα πράγματα στο μόντελινγκ. Ωστόσο, έχει μετανιώσει για κάτι άλλο που έχει κάνει, την πλαστική επέμβαση στα χείλη. «Το έκανα πριν από 2 χρόνια και το έχω μετανιώσει γιατί τελικά δεν μου πήγαν, από ότι μου λένε κιόλας. Ήταν κάτι που ήταν στη μόδα, το είδα, το έκανα και το μετάνιωσα. Το συγκεκριμένο είναι υαλουρονικό, οπότε φεύγει μετά από ένα διάστημα. Δεν θα το ξαναέκανα. Πιστεύω πως έχω χάσει δουλειά εξαιτίας των χειλιών μου».

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ