Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Φαραντούρη: Δεν εκφράζει τη θέση του κόμματος

02/07/2025 | 18:08

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ όπως έχει διατυπωθεί και απο τον πρόεδρο, Σωκράτη Φάμελλο και από το προεδρείο της Κ.Ο. είναι ρητή και ξεκάθαρη: Προκαταρκτική Επιτροπή, παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» αναφέρουν κομματικές πηγές, στον απόηχο των δηλώσεων του Ευρωβουλευτή του κόμματος, Νικόλα Φαραντούρη.

Σημειωτέον ότι ο κ. Φαραντούρης πρότεινε να συγκροτηθεί άμεσα κυβέρνηση ειδικού σκοπού, λέγοντας πως «αυτό θα ήταν μια γενναία πρωτοβουλία και εκ μέρους του Πρωθυπουργού αλλά και των υπολοίπων κομμάτων, η οποία θα έδειχνε ειλικρίνεια και σεβασμό στη διαφάνεια και θα ενίσχυε την αξιοπιστία της χώρας».

«Ο Πρωθυπουργός να παραμερίσει και να αναλάβει την ευθύνη αυτής της μετάβασης», κατέληξε ο κ. Φαραντούρης.

protothema.gr

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ