ΠΓΝΠ: Ένταση Γεωργιάδη με συνδικαλιστές – Ποια έργα εγκαινίασε ο Υπουργός (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και στο νοσοκομείο του Ρίου. Στην πύλη βρίσκονταν δεκάδες εργαζόμενοι και διαδηλωτές. Ο υπουργός στάθηκε να τους μιλήσει αλλά αυτοί αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Μάλιστα προκλήθηκε και λεκτική αντιπαράθεση με το στέλεχος του ΚΚΕ Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Ο Υπουργός Υγείας εγκαινίασε τον στεφανιογράφο σε νέα αίθουσα του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στον ζωτικό τομέα της Καρδιολογικής Κλινικής.

Επιπλέον, εγκαθίσταται και επίσημα ο εργολάβος για την κατασκευή δυο σημαντικών έργων, αφενός της επέκτασης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και αφετέρου της κατασκευής πεζογέφυρας που θα συνδέει τον κεντρικό διάδρομο του ΠΓΝΠ με το συγκρότημα τεσσάρων κτιρίων Κλινικών Λειτουργιών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

 

Η άνοδος της θερμοκρασίας συνδέεται με την υπνική άπνοια

Πόσο βαθύς είναι ο κόλπος; Τι πρέπει να ξέρετε

Ναύπακτος – ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Περιφερειακό – BINTEO

Αρνητικοί οι Αμερικάνοι σε εμπλοκή των ΗΠΑ στο Ιράν

Μισθοδικείο: Δεν επαναφέρεται ο 13ος και 14ος μισθός στου δικαστές και εισαγγελείς

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω καπνού στο πιλοτήριο

Καθηγήτρια Αγγλικών με 20ετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα

Νίκος Μουτσινάς: “Είναι ωραίο τώρα αυτό;”