Πέτσας: Κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών – Πότε θα βγει το «λουκέτο» από τα γυμναστήρια

22/05/2020 | 12:15

 

«Αυτή την τη κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας  με πιθανότερη ημερομηνία ανοίγματος την 1η Ιουνίου.

«Όλες οι προϋποθέσεις συνηγορούν σε αυτό» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος σημείωσε την τελική απόφαση θα την πάρει την Δευτέρα ο πρωθυπουργός μετά την τελική εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Γυμναστήρια

Όπως ο ίδιος ανέφερε αρχικός σχεδιασμός για τα γυμναστήρια είναι να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου όπως είπε ο κ. Παπαθανάσης.

Διαβάστε επίσης: Στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στο Σκάι, θα αξιολογηθεί αν γίνει νωρίτερα αν τα πράγματα εξακολουθήσουν να είναι καλά.

Νησιά και κρούσματα

Ο κ. Πέτσας, επεσήμανε ότι υπάρχει υπάρχει πρόνοια στα νησιά για την εμφάνιση των κρουσμάτων.

Έστίαση

Αναφορικά με τα καταστήματα εστίασης που ανοίγουν την Δευτέρα ο κ Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξουν όλες οι διευκολύνσεις στους ανοικτούς χώρους χωρίς όμως να εμποδίζεται η κυκλοφορία των πολιτών.

Ανέφερε ακόμη ότι η ύφεση θα είναι βαθιά αλλά κάνεις δεν ξέρει ακόμη τα ποσοστά. Του χρόνου όμως, πρόσθεσε, θα έχουμε ανάπτυξη και γι’ αυτό η Κυβέρνηση στηρίζει τις επιχειρήσεις για να εξασφαλίσει τις θέσεις εργασίας.

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»