Πέτρος Ψωμάς: Επισκέψεις σε ΚΑΠΗ και ΣΟΨΥ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ αναφέρει:

Επισκέψεις σε κοινωνικές δομές της πόλης πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής του σπιράλ Πέτρος Ψωμάς και στενοί του συνεργάτες, στελέχη της δημοτικής παράταξης. Αφορμή οι εκδηλώσεις κοπής πίτας σε δομές του Δήμου Πατρέων και αλλού, ευκαιρίες που αξιοποίησαν τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης προκειμένου να επισκεφτούν τους χώρους, να συναντήσουν τους εργαζόμενους, να συνομιλήσουν με τους ωφελούμενους και να ανταλλάξουν προβληματισμούς και ευχές.

Η Μαρία Γούβη και η Ευαγγελία Βαβαρούτα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), εκ μέρους του σπιράλ, παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις κοπής πίτας τόσο των ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Άμπετ Χασμάν» και «Κομαιθώ», όσο και στο Α’ ΚΑΠΗ στα Προσφυγικά. Μετέφεραν τις εγκάρδιες ευχές της παράταξης και επικοινώνησαν με τους εργαζόμενους και τους συνδημότες μας που εξυπηρετούνται από τις συγκεκριμένες δομές.

Ο Πέτρος Ψωμάς με τη Μαρία Γούβη βρέθηκαν και στην κοπή πίτας του Γ’ ΚΑΠΗ στα Ζαρουχλέικα. Ο δημοτικός σύμβουλος χαιρέτισε την εκδήλωση, έδωσε ευχές στους παρευρισκόμενους και δήλωσε δημόσια την ικανοποίησή του για την υιοθέτηση των προτάσεων του σπιράλ σχετικά με την παροχή υπηρεσιών στους ωφελούμενους υπερήλικες της περιοχής.

«Χαιρόμαστε –είπε χαρακτηριστικά- που βάλαμε τον εθελοντισμό στο λεξιλόγιο της δημοτικής αρχής η οποία, αφήνοντας στην άκρη πολιτικές εμμονές, ανακοίνωσε επιτέλους πως βρέθηκε ο τρόπος να προσφέρονται οι δραστηριότητες που επί μήνες είχαν διακοπεί».

Ο Πέτρος Ψωμάς επισκέφτηκε και τα γραφεία του Συλλόγου Οικογενειών Ψυχικής Υγείας (ΣΟΨΥ), χαιρέτισε την εκδήλωση ως ο μόνος αυτοδιοικητικός και απήλαυσε μία πολύ ζεστή και συγκινητική συνύπαρξη με τους ανθρώπους του συλλόγου, φροντιστές, εθελοντές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ωφελούμενους και μέλη των οικογενειών τους.

Εξάλλου, δημοτικοί σύμβουλου, τοπικοί σύμβουλοι, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου του σπιράλ παραβρίσκονται επίσης, σχεδόν σε καθημερινή βάση, σε παρόμοιες εκδηλώσεις φορέων, σωματείων και οργανώσεων, σε όλο το κοινωνικό και γεωγραφικό φάσμα της πόλης.

 

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο