Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αρλίντο ντε Σόουζα, γνωστός παγκοσμίως ως ο «Βραζιλιάνος Ποπάι», ο άνθρωπος που έγινε διάσημος για τους υπερβολικά διογκωμένους δικέφαλους μύες του, ως αποτέλεσμα βέβαια ενέσεων με έλαια και αλκοόλ.
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο ντε Σόουζα πέθανε την Τρίτη (13/1), έπειτα από σοβαρές επιπλοκές νεφρικής ανεπάρκειας, εξαιτίας των οποίων νοσηλευόταν από τον Δεκέμβριο.
Όπως ανέφερε ο ανιψιός του, Σενίς Γκόμεζ ντε Λούνα, τα νεφρά του σταμάτησαν να λειτουργούν γύρω στα Χριστούγεννα. Η νεφρική ανεπάρκεια οδήγησε σε συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες, ενώ λίγο αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή, πριν καν οι γιατροί προλάβουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης.
