Πέθανε ο Βασίλης Σεβαστής – Είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό

08/04/2021 | 17:07

Πένθος για την οικογένεια του στίβου και του ελληνικού αθλητισμού για την απώλεια του Βασόλη Σεβαστή, που απεβίωσε σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου.

Ο εκλιπών διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόσφατα είχε εκλεγεί εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Στίβου στην ΕΟΕ. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, καθώς είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Σεβαστής γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου 1949 και υπήρξε πρώην πρωταθλητής στίβου (Δέκαθλο), καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής στίβου και αθλητικός παράγοντας.

Από το 1997 έως το 2011 ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας και από το 2012 γενικός γραμματέας της, ενώ θήτευσε και σε άλλες διοικητικές θέσεις.

 

ΠΗΓΗ

Brownies με cottage
30/01/2026 | 08:59

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)