Πέθανε ο θρυλικός τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης

06/02/2024 | 10:02

Ο θρυλικός «τροχονόμος της Αγίας Βαρβάρας», ο οποίος βρισκόταν στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως, στο Nέο Ψυχικό, έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση για τον θάνατο του Νίκου Κωτσάκη, την πιο εμβληματική «σφυρίχτρα» στη Λεωφόρο Κηφισίας, έκανε γνωστή ένα μέλος της ομάδας «ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ – ΨΥΧΙΚΟ», στο Facebook.

Ο ίδιος βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, για παραπάνω από 30 χρόνια και όσοι περνούσαν συνέχεια, από την Αγία Βαρβάρα τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα.

Ορισμένοι μάλιστα, τον έλεγαν ο «Εθνικός μας Τροχονόμος».

Ο Νίκος Κωτσάκης μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια στην Ηλεία και στα 15 του χρόνια ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς του.

Ισονομία, Ισοπολιτεία, Ισηγορία ήταν τα πιστεύω του.

Ο κ. Κώτσακης πρέπει να είναι ο μοναδικός τροχονόμος, που στο παρελθόν έβαλε στη θέση του κάποιον υπουργό, ο οποίος επέμενε να του δοθεί προτεραιότητα σε μποτιλιάρισμα και να ανοιχτεί δίοδος για να περάσει.

Μάλιστα, του υπενθύμισε ότι «κανένας δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα και τους νόμους» και τον ενημέρωσε πως ειδικά αυτός θα έπρεπε να είναι το παράδειγμα και να περιμένει τη σειρά του.

https://www.zougla.gr/

Η Ελλάδα στην Επιτροπή Σύμβασης της UNESCO για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς

ΔΥΠΑ: 74% αύξηση συμμετοχής επιχειρήσεων στο JOBmatch 2.0

Οι 10 πλουσιότεροι Αμερικανοί κέρδισαν επιπλέον 365 δισ. τον τελευταίο χρόνο

Τραμπ: Μετά το Χάρβαρντ αποκλείει και άλλα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Μπαρτζώκας: «Ήταν μια πολύ επίπονη ήττα και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε»

Πάτρα: Μια διαφορετική διαμαρτυρία από τους εκπαιδευτικούς

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαΐου

Πάτρα: Συγκέντρωση σήμερα για την Παλαιστίνη