Πέθανε ο Λάκης Γιακουμής

25/08/2024 | 08:46

Πέθανε το βράδυ του Σαββάτου ο φωτογράφος που για δεκαετίες ήταν η «σκιά»των jet setters, Λάκης Γιακουμής.

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Espresso», ο Λάκης Γιακουμής, ανήμερα της Παναγίας και δύο μέρες πριν από τα γενέθλιά του (17 Αυγούστου), είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου, καθώς ένα μικρόβιο προκαλούσε ανησυχία.

Τελικά, δέκα ημέρες αργότερα, έχασε τη μάχη και «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, όπως γράφει η σχετική ανάρτηση που γνωστοποιεί τον θάνατό του.

https://www.newsbomb.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)