Πέθανε ο Κάρολος Φιξ

09/07/2019 | 17:40

Σε ηλικία 92 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κάρολος Φιξ, της οικογένειας που ίδρυσε τη γνωστή ζυθοποιία και το όνομά της έχει συνδεθεί με την μπίρα.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ελβετία, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Εισήχθη σε νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από σοβαρό τραυματισμό και υπεβλήθη σε αρθροπλαστική επέμβαση στη λεκάνη. Ο Κάρολος Φιξ πέθανε έπειτα από εσωτερική αιμορραγία.

Είχε ιδρύσει την εταιρεία επενδύσεων Fix Asset Management (FAM). Η εταιρεία Φιξ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1864 από τον Βαυαρό Γιόχαν Καρλ Φιξ.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ