Πέθανε ο ιδρυτής της Fairplay, Δημήτρης Παπανδρέου

02/07/2025 | 12:14

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Δημήτρης Παπανδρέου, που διετέλεσε καλλιτεχνικός Διευθυντής του Gimme Shelter Film Festival καθώς και ιδρυτής και Managing Partner της Fairplay.

O Δημήτρης Παπανδρέου, ο οποίος είχε ξεκινήσει από τη διαφήμιση, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στον χώρο του Sports Marketing και το 2000 ίδρυσε την Fairplay, ως όχημα και πλατφόρμα για να διοχετεύσει σε πρωτότυπα concepts και μοναδικές εμπειρίες, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και το πάθος του για τα σπορ και την μουσική.

Ως διοργανωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Gimme Shelter Film Festival και της Fairplay, ασχολήθηκε σχεδόν με τα πάντα που αφορούν στο φεστιβάλ: από την επιλογή των ντοκιμαντέρ και το πρόγραμμα προβολών, ως την επιλογή των καλεσμένων και τον συντονισμό των πάνελ.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!