Πέθανε ο γνωστός θωρακοχειρούργος Αχιλλέας Λιούλιας

06/04/2025 | 17:23

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο γνωστός θωρακοχειρούργος Αχιλλέας Λιούλιας, ο οποίος το 2016 διατέλεσε διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Σισμανόγλειου νοσοκομείου. Μετά από τη συνταξιοδότησή του από τη Δημόσια Υγεία το 2020, διετέλεσε διευθυντής θωρακοχειρουργικής στο Metropolitan Hospital.

Έζησε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική, συνδέθηκε με τη Νέα Δημοκρατία και ήταν για χρόνια προσωπικός γιατρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το 2022 βραβεύτηκε στο 14ο συνέδριο της Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων για την προσφορά του στη θωρακοχειρουργική επιστήμη, αλλά και την ανάδειξη μαθητών, οι οποίοι πλέον διαπρέπουν και διατελούν υψηλόβαθμα στελέχη σε πανεπιστημιακές, ιδιωτικές και κρατικές κλινικές, όπως και σε εκείνες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αχιλλέα Λιούλια εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο «Πάπας του Τουρισμού»: Θα αναζωογονήσει ο Λέων ΙΔ΄ την οικονομία της Ρώμης;

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Μαΐου 2025

Γαλάζια Σημαία: Με 623 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα στην 2η θέση παγκοσμίως – Ποιες είναι στην Αχαΐα

Αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία; 5 tips από τον ειδικό πριν επιστρέψεις

Πένθος για τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη: Πέθανε ο πατέρας του

«Η Μητέρα του Σκύλου» με την Υρώ Μανέ ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία

Η …πρωταθλήτρια Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθη ο ένας από τους ληστές με το ψαλίδι