Πέθανε η ηθοποιός Χρυσάνθη Δούζη

30/11/2024 | 20:16

“Η Χρυσάνθη Δούζη δεν είναι πια κοντά μας μετά από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της…”

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως η Χρυσάνθη Δούζη έφυγε από τη ζωή ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες. Μια είδηση την οποία και έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι καλύτερες και πιο προσιτές ασύρματες οικιακές κάμερες ασφαλείας του 2024 (δείτε εδώ)Κάμερες Ασφαλείας & Παρακολούθησης | Διαφημίσεις αναζήτησης

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα της αείμνηστης συναδέλφου του την οποία και συνόδευσε με τα εξής λόγια. «Με πολύ πόνο μάθαμε την θλιβερή αποχώρηση μιας σημαντικής ηθοποιού του θεάτρου μας».

«Η Χρυσάνθη Δούζη μια εύθραυστη ηθοποιός, η κρυστάλλινη Αμάντα από τον «Γυάλινο κοσμο», η Χρυσάνθη των σπουδαίων ρόλων και ερμηνειών, η Χρυσάνθη με τις σημαντικές σπουδές και αγαπημένη σύζυγος του σκηνοθέτη μας Γιάννη Μαργαρίτη δεν είναι πια κοντά μας μετά από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της».

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιάννη και κουράγιο στην οικογένεια της» καταλήγει ο Σπύρος Μπιμπίλας σε αυτό το διαδικτυακό του «αντίο» στη Χρυσάνθη Δούζη.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία