Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών

31/07/2025 | 22:44

Θρήνο στον δημοσιογραφικό κόσμο του Βόλου και στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της δημοσιογράφου Ντίνας Παππά, μόλις στα 52 της χρόνια. Η δημοσιογράφος, μόλις πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Νοέμβριο είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαίδι της.

Η δημοσιογράφος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από συγγενικά της πρόσωπα, το απόγευμα της Πέμπτης (31/7), έχοντας χάσει τη ζωή της την ώρα που κοιμόταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σήμερα το μεσημέρι, αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», δικοί της άνθρωποι είχαν επικοινωνήσει μαζί της. Δεν είχε διαμαρτυρηθεί για τίποτε ούτε είχε εκφράσει κάποια ενόχληση.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η Ντίνα Πάππα ξεκίνησε τα πρώτα δημοσιογραφικά της βήματα από τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,86FM, συνέχισε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην TRT. Εργάστηκε ακολούθως στις εφημερίδες «Νέος Τύπος», «Πρώτη» και στον «Ταχυδρόμο», ενώ συνεργάστηκε ως ανταποκρίτρια με αθηναϊκά ενημερωτικά site.

Είχε διατελέσει υπεύθυνη γραφείου Τύπου των δημάρχων Βόλου Κυριάκου Μήτρου και Αλέκου Βούλγαρη.

Στις αρχές Νοεμβρίου του 2024, η Ντίνα Παππά έχασε το μοναχοπαίδι της, Κωνσταντίνο, σε τροχαίο δυστύχημα, μια απώλεια που ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσει.

«Πήγε να συναντήσει τον Κωνσταντίνο της», λένε εξάλλου κοντινά της πρόσωπα, ξεσπώντας σε λυγμούς για τον θάνατο μιας ξεχωριστής και δυναμικής γυναίκας, που χτυπήθηκε αλύπητα από τη μοίρα.

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών

Κι άλλος πνιγμός σε παραλία – Τελευταίο μπάνιο για άνδρα στην Κάτω Αχαΐα