Πέθανε 58χρονη που είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης – Ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

23/01/2025 | 13:08

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, μια 58χρονη γυναίκα από τον Βόλο, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσβληθεί από την γρίπη Η1Ν1 και παρουσίασε επιπλοκές, οι οποίες οδήγησαν σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατά την πολυήμερη νοσηλεία της, η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο, εδώ και χρόνια από το συγκεκριμένο στέλεχος της γρίπης, που φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη του αντιγριπικού εμβολιασμού, ιδιαίτερα για κάποιες ομάδες, ο οποίος -σύμφωνα με τους γιατρούς – έχει ατονήσει μετά την πανδημία του κορονοϊού.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)