Περίπου 20 εκατομμύρια ψήφισαν υπέρ του Ιμάμογλου, δήλωσε ο δήμαρχος της Άγκυρας

23/03/2025 | 21:35

Ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου της ‘Αγκυρας, ο Μανσούρ Γιαβάς, μετά την ολοκλήρωση στις 19:00 τοπική ώρα της εσωκομματικής ψηφοφορίας στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), δήλωσε ότι περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν σε κάποιο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσουν υπέρ της ανάδειξης του Εκρέμ Ιμάμογλου ως υποψηφίου για την προεδρία της χώρας.

«Νομίζω ότι περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν σε ένα εκλογικό τμήμα στο οποίο δεν ήταν υποχρεωμένοι να πάνε και ψήφισαν σήμερα. Η ώρα για πρόωρες εκλογές έχει ήδη παρέλθει» δήλωσε ο Μανσούρ Γιαβάς.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι «αν δεν είχαν συμβεί αυτά τα γεγονότα σήμερα, ίσως να μην υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνεις κάτι παράνομο, η αντίδραση είναι πολύ μεγάλη. Με τις πρόωρες εκλογές, ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα για την Τουρκία. Γιατί το να βάζεις τρικλοποδιά στον αντίπαλό σου δεν είναι δημοκρατικό».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ