Περιπέτεια για παρέα στα ορεινά Άγραφα

20/02/2024 | 20:49

Επιχείρηση διάσωσης από δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, στήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στα ορεινά Άγραφα.

Περιπατητές, δύο άνδρες και μία γυναίκα, αποπροσανατολίστηκαν στο βουνό στη θέση «Νιάλα» κοντά στο χωριό Βάλαρη πλησίον των ορίων των νομών Φθιώτιδας και Καρδίτσας.

Για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα από το Καρπενήσι, καθώς και η ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ. Επίσης ζητήθηκε συνδρομή από την ομάδα ΣμηΕΑ από τη Λάρισα.

Οι περιπατητές επικοινώνησαν με το κέντρο «112» και ανέφεραν ότι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ προσπάθησαν να δώσουν περίπου το στίγμα τους. Ωστόσο επικρατούσε ανησυχία, καθώς η νύχτα καθιστά πολύ πιο δύσκολο τον εντοπισμό τους, ενώ και οι καιρικές συνθήκες είναι χειμωνιάτικες.

φωτό αρχείου

Πηγή: lamiareport.gr

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ