Περιοδεία του Δ. Κουτσούμπα στη Φλώρινα

03/11/2019 | 09:02

 

Στη Φλώρινα βρίσκεται σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου την Κυριακή στις 11 το πρωί, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του νέου Μουσείου, που ίδρυσε η ΚΕ, στο χωριό Καλλιθέα Πρεσπών, αφιερωμένο στη δράση των ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΔΣΕ στην περιοχή Βίτσι – Πρεσπών.

Νωρίς το απόγευμα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο – ομαδικό τάφο των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ που έπεσαν στη Μάχη της Φλώρινας.

Στο χώρο βρίσκονταν μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ της πόλης, καθώς και η ΤΟ ΕΒΕ Αθήνας που υποδέχθηκαν τον Δ. Κουτσούμπα με πανό και συνθήματα όπως: «Ένας αιώνας αγώνα και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» και «ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ, δόξα και τιμή στο ΚΚΕ».  

Την ώρα της κατάθεσης ακουγόταν το σύνθημα: «Ούτε σε ξερονήσια, ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές». 

Πηγή: 902.gr

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ