Περιοδεία του Αντώνη Κουνάβη στη Δυτική Αχαΐα

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Κουνάβης και υποψήφιοι του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο της Κάτω Αχαϊας. Το μήνυμα που εκπέμπει σε όλες τις επισκέψεις του, ο συνδυασμός «Επιμελητήριο Για Όλους»  είναι πως στόχος της είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και διαρκούς διαλόγου με τους επαγγελματίες της περιοχής.

«Είχαμε τη  ευκαιρία να συνομιλήσουμε με επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να ακούσουμε τα αιτήματα τους, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές της τοπικής αγοράς. Να είναι σίγουροι, ότι το Επιμελητήριο  θα σταθεί ουσιαστικά στο πλευρό τους»

Παράλληλα, τόσο ο επικεφαλής όσο και οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην περιοδεία, ζήτησαν από τους επαγγελματίες της περιοχής  να προσέλθουν στις κάλπες, για να ενδυναμώσουν τον θεσμό του Επιμελητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στην Κάτω Αχαΐα θα γίνουν στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (για 2 ημέρες στις 8 και 9/12/2024).

Οι ώρες ψηφοφορίας θα είναι από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

 

Νεκρός 30χρονος-Κατέρρευσε μπροστά στον συγκάτοικό του

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συνεχίζουν την προώθησή τους σε ουκρανικές περιφέρειες

Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α Παύλος Γιαννιώτης

Δολοφονία καθηγητή: Περίεργη εξαφάνιση προσώπου από το περιβάλλον του

Δήμος Αγρινίου και Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας προσέφεραν κράνη σε δικυκλιστές

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 οχημάτων – 5 τραυματίες

Καλάβρυτα: Κινητοποίηση για δύο πεζοπόρους στη Ζαχλωρού

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Mέτρα προστασίας από τον καύσωνα