Πενσυλβάνια: Ενοπλοι άνοιξαν πυρ σε πάρτι -5 νεκροί

10/03/2016 | 10:30

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά δύο ενόπλων, οι οποίοι επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους σε πάρτι που γινόταν στην αυλή ενός σπιτιού στην Ουίλκινσμπεργκ, μια πόλη στην Πενσυλβάνια, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.

Καταζητούνται τουλάχιστον δύο ύποπτοι, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν επιτόπου, μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WPXI, επικαλούμενο την αστυνομία, και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν, ο ένας από τους οποίους υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία καταζητεί τουλάχιστον δύο υπόπτους, μετέδωσε παράλληλα το δίκτυο KDKA. Το WPXI διευκρίνισε ότι δύο ένοπλοι επιτέθηκαν σε αυλή σπιτιού όπου γινόταν πάρτι σε μια γειτονιά της Ουίλκινσμπεργκ, η οποία βρίσκεται κοντά στο Πίτσμπεργκ, και οι νεκροί είναι τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας.

Όσον αφορά στους τραυματίες, οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ενέδρα θανάτου
Η αστυνομία πιστεύει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν από δύο διαφορετικά πρόσωπα. Οι πρώτοι έπεσαν από ένα σοκάκι και όταν οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο μέσα στο σπίτι, έπεσαν και άλλοι από διαφορετικό σημείο κοντά στην αυλή.

Η πιο φιλική προς τα παιδιά πόλη

Κεραμέως για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο: «Απλοποιεί διαδικασίες, φέρνει ρυθμίσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους & ενισχύει τους ελέγχους»

Η μοναξιά συνδέεται με 871.000 θανάτους ετησίως

Τραγωδία στην Πάτρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κορυτσάς, εντοπίστηκε απανθρακωμένη γυναίκα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Η Γλυκερία είναι τεράστια τραγουδίστρια και θεωρώ άδικο αυτό που έγινε»

Οι δημοκρατίες ξέρουν ακόμα να πολεμούν

Ολυμπιακός: Sold out στα διαρκείας, κυκλοφορούν άλλα 400 από την ΚΑΕ!

Λάμπρος Φισφής: «Χρησιμοποιώ πολλές ατάκες της καθημερινότητάς μου στην σειρά “Έχω παιδιά”»